Amanda Bynes

Amanda Bynes visszavonult a színészettől

Vannak olyan személyek, akik csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudják feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. Valószínűleg így járt a 2000-es évek egyik legpopulárisabb tinisztárja is, Amanda Bynes, aki annak idején fényes jövő előtt állt. Őt a gyorsan jött hírnév, a folyamatos plasztikai műtétek fokozatosan tönkretették, így nem meglepő, hogy a drogok és az alkohol rabjává vált. Ezután már többször is beutalták őt rehabilitációra, később pszichiátriára, ahol megállapították, hogy bipoláris személyiségzavarban szenved.

Az elmúlt években teljesen eltűnt Amanda Bynes, bár egy alkalomkor arctetoválásával, másik esetben pedig állítólagos terhességével sikerült címlapokra kerülnie. Ezen kívül teljesen visszavonult a színészettől és a nyilvános szereplésektől, megpróbált visszatalálni önmagához, amiben a szülei is segítették. Az a hír járja, hogy Amanda Bynes mostanában szabadulhat szülei gyámsága alól. Láthattuk őt a Könnyű nőcske című vígjátékban, illetve a Miről álmodik a lány című produkciókban.

Azt mondják, hogy nem jó dolog az internetet bújni egész nap, mivel számtalan olyan információt, írást találhatunk ott, amelyeknek semmilyen valóságalapja nincs. Persze a félretájékoztatás korát éljük, de azért vannak nagyon színvonalas oldalak, mint a colore.hu, ahol mindenféle témában olvashatunk igazán hasznos cikkeket. Az írások megalapozottak, ráadásul olyan tematikát tartalmaznak, amelyeknek ismerete jelentősen megkönnyítheti a hétköznapjainkat.

Kutyatulajdonosoknak rendkívül hasznos leírás is található a colore.hu portálon arról, hogy fogyaszthat-e négylábú kedvencük tésztát? Mint tudjuk, a kutyák szinte minden megesznek, amit a gazdájuktól sikerül megkaparintaniuk, sokszor még olyan finomságokat is kikönyörögnek, amit nem esznek meg végül, mert nem ízlik nekik, de a kíváncsiságukat legalább kielégítették. A colore.hu oldalról megtudhatjuk, hogy többnyire a nyers és a főtt tészta megfelel a kutyusoknak, viszont a vörös- és a fokhagyma friss és por alakú változatai már kevésbé egészségesek.