cascade klíma

Az energiahatékonyságban világelső a Cascade klíma

Hűtő- vagy fűtőberendezések vásárlásakor szeretnénk, ha a beruházás megtérülne. Energiát, pénzt spórolni, minél hatékonyabban és gazdaságosabban alakítani az otthonunk hőmérsékletét a kedvünk szerint. A Cascade klíma jó minőségű intervertes klíma szett.

LED kijelzővel ellátott, energiahatékonyságban a világelsők közé tartozik. Jellemzője a halk üzemelés, a hosszú élettartamú kompresszor és a 3 fokozatú ventilátor. A szobahőmérséklet pontos szabályozását az érzékelővel ellátott távirányító teszi lehetővé. A Cascade klíma környezetbarát. Csökkenti a szálló por részecskék koncentrációját. R32 gázzal működik, ami egykomponensű, könnyen újrahasznosítható. Az üvegházhatást a harmada a korábban használt gázoknak.

Nem károsítja az ózonréteget. A Cascade klíma intelligens leolvasztással üzemel, ami azt jelenti, hogy energiát spórolva nem enged le folyamatosan bizonyos időközönként, csak akkor, ha a leolvasztás valóban szükséges. Áramkimaradás esetén automatikusan újraindul a rendszer. Párátlanító funkcióval is bír.