vizmertek

Digitális vízmérték

Vízszintes és függőleges gyors beállításához a legkedvezőbb árú termék a vízmérték. A vízmérték használata nagyon egyszerű köszönhetően a vízszintes és függőleges libellának. Weboldalunkon magas minőségű eloxált alumínium vízmértéket kínálunk széles méretválasztékban.

A HEDUE vízmértékek mindegyike erős alu profilból készül. A beépített libella pontossága 0,5 mm méterenként. A vízmérték pontosságára ráadásul 5 év gyártói garanciát vállalunk. A vízmértékek között mindenki megtalálja magának a megfelől hosszt, ugyanis több mint 10 méretben érhető el oldalunkon, kezdve a 40 cm-tól a 200 cm-ig.

A vízmértékek egyik fejlettebb változata a digitális kijelzővel szerelt típus. Ezek a változatok a libella mellett a digitális kijelzőn is képesek a dőlés megjelenítésére. Az érték megjelenítése történhet fokban, százalékban vagy akár milliméter/méterben is.

Az ilyen digitális vízmértékek előnye a pontosabb használat és gyorsaságából adódik. Emellett relatív mérésre is használható, azaz bármely pozícióban nullázható a készülék így képes a mérést egy adott ponttól tovább mérni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a digitális vízmérték kínálatunk, látogassa meg weboldalunkat a https://muszerguru.hu oldalon.