Az üvegfóliázás energiát spórol és növeli a komfortot

Miért ne öltöztethetnék fel épületeinket is rétegesen? Az üvegfóliázás csökkentheti az energiaköltségeket, ugyanakkor növelheti az épületek komfortját. Cégünk csak LLumar márkájú épületüveg fóliákkal dolgozik, amelyek világszerte elismert, minőségi termékek. Számos neves hely problémáját orvosolták már az elmúlt években a LLumar fóliák.

Növelik a Buckingham palota, a Vatikán vagy éppen a Chrysler-központ komfortját. Számos előnyt hordoz magában az üvegfóliázás, ezek között szerepel az energia megtakarítás, az UV-, az üvegtörés-, a graffiti védelem, valamint a komfort és termelékenység növelése.

Amennyiben még többet szeretne megtudni az üvegfóliázás menetéről illetve a fóliákról, akkor keresse fel llumar.hu weboldalt és kattintson a Teljesítmény adatok címszóra!

A LLumar márkájú üvegfóliák a megfelelő biztonságot és védelmet nyújtják az épületek számára. Az elmúlt évek tapasztalatai és a sok elégedett ügyfél csak arról tanúskodik, hogy megéri LLumar fóliával fedni. Keresse a biztonságot és a minőséget, keresse a LLumar fóliákat!