A rendezett fogazat a siker egyik kulcsa

Egy ember életében, már születésétől kezdve, sok olyan helyzet adódhat, ahol a megjelenés eldönti, sikeres lesz-e, vagy sem. Ezt sokan tagadjuk, de legalább is elítéljük, pedig nem tehetünk róla, hogy, ahogy több kutatás is kimondja, nagyon gyakran az első benyomás alapján döntünk, hiszen ez a tudatalattinkra hat. Lehet, hogy úgy érezzük, logikusan döntöttünk, megfelelően mérlegelve a dolgokat, mégis, az első benyomás nagyon komolyan befolyásolja még a logikánkat is.
Az egyik legfontosabb tényező, ami befolyással lehet tudatalattinkra, az az, hogy az illető a szemünkbe néz-e, illetve mosolyog, vagy sem.
Ez azért is problémás lehet, mert azok, akiknek a fogazata nincs rendben, vagy legalábbis valamiért úgy érzik, hogy nincs, sokszor nem mernek mosolyogni, de ha mosolyognak is, van, hogy nem mernek a szemünkbe nézni, vagy látni rajtuk az idegességet, szorongást.
A rendezett fogazat tehát nagy előny lehet, a mellett, hogy egészségesebb is, így ajánlom mindenkinek, akinek szükséges a felnőtt fogszabályozást. Természetesen a gyermek fogszabályozás lenne az ideális, de amennyiben ez kimaradt, a felnőtt fogszabályozás is megoldható.
A gyermek fogszabályozás pusztán azért jobb, mert a fejlődő csontokat könnyebb a helyes útra terelni, de ez nem jelenti azt, hogy ha kimaradt, akkor kusza fogazattal kell leélni az életet!