fitoösztrogén

A fitoösztrogén számos pozitív tulajdonsága

A menopauza, a menstruációs ciklus fájdalmai vagy a hormonháztartás felborulása roppant kellemetlen tünetekkel járnak. A fitoösztrogén több olyan pozitív tulajdonsággal is rendelkezik, ami a fent említett tünetek enyhítését hivatottak szolgálni, emellett fontos szerepet tölt be a szív- és érrendszeri megbetegedések, illetve a csontritkulás megelőzésében, sőt, a daganatos elváltozások megakadályozásában is.

Azoknak a hölgyek, akik betöltötték a 40. életévüket, érdemes fokozottan odafigyelni a fitoösztrogén rendszeres bevitelére, természetesen a megfelelő mennyiségben, aminek meghatározásához mindenképp konzultálni kell a nőgyógyásszal. A minőségi fitoösztrogén étrend-kiegészítők nagyon hamar éreztetik majd pozitív hatásukat, amit számos pozitív vélemény és tapasztalat igazol. A jó közérzet, a panaszok és fájdalmak enyhülése csak egy karnyújtásnyira van Öntől is. Az ösztrogén dominancia sok hölgy hétköznapját keseríti meg. Érdemes észben tartani, hogy számos olyan természetes termék létezik, ami arra hivatott, hogy a kellemetlen, kínzó panaszokat enyhítse vagy megelőzze. Ha az ösztrogén felülkerekedik a progeszteronon, az hosszútávon kóros egészségügyi problémákhoz és megbetegedésekhez vezethet.

Ne várja meg, amíg a probléma visszafordíthatatlanná válik, hanem tegyen ellene! Szerencsére az egészségügy rohamos fejlődése lehetővé teszi, hogy mi is könnyedén hozzájussunk az enyhítő és megelőző hatású készítményekhez. A keresztesvirágú zöldségek, mint például a káposzta vagy a karfiol, remek indol 3 karbinol forrással rendelkezik, ami kiválóan alkalmazható a hormonháztartás felborulását kísérő panaszokra.

A kutatások és a tanulmányok már rég bebizonyították, hogy az indol 3 karbinol felbecsülhetetlen szerepet vállal az immunrendszer erősítésében, a hormonháztartás megfelelő balanszának fenntartásában és a megfelelő sejtműködésben. Az indol 3 karbinol kapszula ráadásul kiváló méregtelenítő is, így biztosak lehetünk abban, hogy a szervezetünk könnyen és problémamentesen szabadul majd meg a káros anyagoktól.