Eladó ingatlanok Budapesten gazdag felhozatalban

Egyedül él? Saját lakást szeretne, de erre a célra csak 15 millió Forintot tud szánni? Önnek való ajánlatunk van. Az eladó ingatlanok Budapest körzetében általában nagyobbak, családok számára ideálisak.

Viszont, most szinglik számára is van egy ajánlatunk. Ez az ingatlan 27 m2-es, egyedül élő személy számára megfelelő. A lakás jelenleg felújításra vár. Ami a rendelkezésére áll az egy szoba, konyha, fürdő, wc, illetve közlekedő. Viszont ennek előnye is van, főleg télen, amikor fűtésre kerül a sor.

Ha pedig egyedül él, kényelmesen elfér ezekben a helyiségekben. De ha párra talál, még akkor is. A lakás vételi ára 13,5 millió Forint. Tehát ez azt jelenti, hogy a lakásra szánt összegből még megmarad valamennyi, amit teljesen a felújításra fordíthat. Ez az összeg pedig bőven elég lesz ahhoz, hogy egy otthonos, meleg kis lakást teremtsen.

Előnye az, hogy az első emeleten fekszik, így akár lift nélkül is könnyen megközelíthető. Az eladó ingatlanok Budapest legtöbb környékén sokkal drágábbnak bizonyulnak ennél az ajánlatnál.