Győr utcáin

Meglátogatjuk a bababoltokat Győr utcáin

Nagyon szeretem a gyerekeket. Imádom a pici szájukat, pici szemüket, pici orrukat, pici fülüket, pici kezüket, lábukat. Egy szóval szeretem a pici babákat. Annyira szeretem a kis hangukat amikor nevetnek, gagyognak vagy sírnak. Nagyon szeretnék gyereket majd a jövőben, de az soká lesz, hiszen még csak 16 éves vagyok. De valahogy minden mindig megoldódik, hiszen nem rég bejött hozzám anya és széles mosollyal közölte velem, hogy babát vár. Nem tudom körülírni azt a boldogságot, ámulatot, meggdöbbentséget amit abban a pillanatban éreztem. Viszont a lényeg, hogy nagyon örültem ennek a hírnek. Már miután a jó hírt megkaptam rá egy hétre fel volt nekem térképezve az összes bababolt Győr központjában és nem csak.

Minden bababolt Győr utcáiról megvolt nekem. Fogtam magam és elmentem mindegyikbe, mindent amit szükségesnek találtam és amit anya mondott, azt megvettem. Egy üzletben képes voltam fél órát is eltölteni. Nagyon élveztem minden pillanatát. Annyi pici játék között, annyi apró ruha között, annyi kulcstartó nagyságú cipő között tökéletesen éreztem magam. Este hazaértem a sok új dologgal és bemutatót tartottam anyának. Boldogan végignézte a kis előadásomat. A végén még meg is ölelt és megköszönte, hogy segítettem neki.

Anya bement a szobába és kihozta a telefonját, hogy mutasson nekem valamit. Az a valami egy babakocsi képe volt. Azt a babakocsit akarta megvenni. Megkért, hogy segítsek neki a weboldalról megrendelni. Pár nap múlva le is jött a rendelés úgyhogy teljesen készen álltunk a baba érkezésére. Amikor a baba megszületett nagyon boldog voltam. Nem tudtam magammal bírni, nagyon izgatott voltam. Alig vártam, hogy lássam a kis manót. Pár hónapra miután megszületett a baba, minden bababolt Győr utcáin a kistesóval együtt fogadott.