Egy esküvő a legkisebbeknek is legyen élmény!

Nem tudom, olvastátok-e azt a bejegyzésemet, amiben leírtam, hogy nővéremék idén esküsznek és reményeim szerint a légvárparktól fogják bérelni a sátrakat. Azóta viszont az is átfutott az agyamon, hogy bizony a mi korosztályunkból igen sokan lesznek kisgyermekkel. Ez pedig azt jelenti, hogy, ha nem akarok egész este velük foglalkozni (mert ez szokott történni), akkor valami okos megoldást kell kitalálnom, amivel le tudják kötni a figyelmüket.
A tökéletes megoldás pedig adta magát! Hát nem hiába foglalkozom hónapról-hónapra a témával. A megoldás pedig a légvár!
Hát nem csodálatos? Végre eljön az alkalom, amikor számomra is a legjobb megoldás a légvár bérlés. Tudom-tudom, nem az én esküvőm, de mint a menyasszony öccse, szeretnék segíteni nekik és ez valahol kötelességem is, a gyermekek lekötése jó kezdetnek tűnik.
Erre pedig egyértelműen a légvár bérlés lesz a legalkalmasabb.

Attól nem kell tartanunk, hogy a felnőttek jól érzik e majd magukat, mert szerencsére jó a csapat és sokan voltunk táncosok, de egy légvár segítségével még a legkisebbek számára is emlékezetessé tehetjük a bulit, amit a legtöbb esküvő sajnos nem szokott elérni, így a kisgyermekesek is maradhatnak, és senki nem fog unottan szenvedni az asztal mellett!