leggomb

A léggömbök tökéletes reklámajándékok

A marketing egyre nagyobb területeket hódít meg. Egy kezdő vállalat reklámozása már komoly tervezést jelent, hiszen fel kell venni a lépést a konkurenciával is.

A léggömbök sajátos kinézete, a színek harmóniája és nem utolsósorban, maga a logó különlegessége nagyszerű párost alkot a cég népszerűsítésére. Nem kell feltétlenül megmaradni a hagyományos reklámajándékoknál, hiszen egyrészt ezeket már nagyon sokan unalmasnak találják, másrészt pedig ezekkel az újítás lehetőségét is megakadályozná. Fontos, hogy a vállalat egy jól működő, fiatalos, folyton fejlődő képet mutasson magáról és ennek a népszerűsítésben is vissza kell köszönnie.

Jól megfigyelhető, hogy egy rendezvény során mennyire közkedveltek a léggömbök. A gyermekek nagyon örülnek az ilyen típusú ingyen ajándéknak és a szülők is méltányolni fogják a gesztust. Ráadásul, mivel a logóval ellátott lufik sokkal érdekesebbek és különlegesebbek, mint a hagyományos fajták, ezért nagyobb becsben tartják a kicsik, így elképzelhető, hogy pár napig még ott honol a szobákban.