tarhely

A Webparadicsom tárhelyei

A Webparadicsom az egyik legmegbízhatóbb, tárhely szolgáltatással foglalkozó hazai vállalat, hűséges ügyfeleinek egyre bővülő köre bizonyítja, hogy a cég stabil szereplő a magyar piacon.

A Webparadicsom által kínált webtárhely csomagok között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajánlatot, rendkívül ügyfélbarát árakon. Minden csomag SSD tárhelyekkel érkezik, így az alábbi előnyöket minden Webparadicsom-ügyfél garantáltan megkapja:

  • az SSD tárhely sokkal gyorsabb, mint a hagyományos, merevlemezes webtárhely, így a weboldal sokkal gyorsabban töltődik be
  • a Google kereső előnyben részesíti a gyorsabb weboldalakat, így még több látogatót küld a weboldalra, teljesen ingyen
  • egy átlagos WordPress oldal kb. 0,3 másodperccel, egy PrestaShop webáruház 1,75 másodperccel gyorsabban töltődik be SSD használatával
  • egy merevlemezes tárhely kb. 7000 adatbázis lekérést tud kiszolgálni másodpercenként, egy SSD webtárhely viszont majdnem 20000-et

Elérhető tárhely csomagok

A Webparadicsom hétféle webtárhely csomagot kínál, így minden célra a legmegfelelőbb csomag választható.

A legkisebb, SSD Paradicsom 500 csomag 500 MB-os webtárhelyet kínál, melyhez 1 domain név rendelhető hozzá. A tárhelyet 1 Gb/s-os sávszélesség szolgálja ki, így nem fordulhat elő, hogy a weboldal lassan töltődjön be a szolgáltató lassúsága miatt.

10 önálló email cím jár még ehhez a csomaghoz, s 10 email alias is beállítható. Az aldomainek száma nincs korlátozva, elérhetőek cron feladatok, .htaccess egyedi beállításokkal és webes levelező felület.

Már a legkisebb tárhely csomag is alkalmas tartalomkezelő rendszerek kiszolgálására, köztük az oly népszerű WordPress-szel.

A következő csomagok által kínált webtárhely ezután erőteljesen hízásnak indul, a 1500 MB-ot, 2500 MB-ot, 3500 MB-ot, 4500 MB-ot, 5500 MB-ot érintő tárhely méretek a 15500 MB-ot kínáló SSD Paradicsom 15500-ban teljesednek ki.

Minden csomag rendelkezik a legkisebb csomagnál felsorolt előnyökkel, de ahogy egyre haladunk a legnagyobb tárhely csomag felé, egyre több erőforrás érhető el. Ennek megfelelően a hozzárendelhető domainek száma 1-ről 12-re nő, illetve a hozzárendelhető email fiókok és alisaok száma korlátlanná válik.

Mindezen csomagajánlatokat a Webparadicsom pedig azzal koronázza meg, hogy ügyfélbarát ügyfélszolgálatot, könnyen érthető rendelési folyamatot és folyamatosan frissülő tárhely- és domain regisztráció híreket tesz elérhetővé a vásárlói számára.