A bátyám megnyerte a pályázatot

A testvéremnek összejött most egy szuper pályázat a házára, de nem sokon múlt, hogy lemaradjon róla.

Nem tudom pontosan, hogy milyen pályázatról is van szó, de valamiféle energetikai fejlesztéssel kapcsolatos. A lényeg, hogy fejlesztheti a házát, amihez támogatást kaphat.

Nagyon sok olyan pályázat létezik, melyekről az emberek nem is tudnak, pedig nagyon jó lehetőséget jelenthetnek. Talán példát kéne vennem a bátyámról, és nekem is megpróbálkoznom velük.

De azért ne gondoljátok, hogy annyira egyszerű megpályázni valamit. Egy csomó minden feltételnek meg kell felelni, melyeket nem árt, ha dokumentumokkal is tudsz igazolni.

A tesóm pont egy ilyen dokumentum hiánya miatt csúszott le majdnem a legutóbbi lehetőségéről, de szerencsére talált megoldást arra, hogy még időben kézhez kaphassa, így végül minden jóra fordult, és megnyerte a pályázatot.

Az említett dokumentum az ingatlan energetikai tanúsítvány, amit egy kiváló csapat állított ki neki, méghozzá rendkívül gyorsasággal!

Ha ti is szeretnétek hasonlóan gyorsan megkapni egy ilyen papírt, akkor keressétek fel a következő címet: e-tanusitas.eu.

Ők nem csak villámsebességgel dolgoznak, de a minőséget és a szakszerűséget is szemmel tartják.

De mit jelent a minőség és a szakszerűség egy ilyen tanúsítvány esetében?

Az energetikai tanúsítvány lekérdezés során derül ki egy ilyen iratról, hogy az megfelelő-e. Az ezáltal a szolgáltató által kiállított tanúsítványok minden esetben érvényesek, így nem kell tartanunk attól, hogy egy ilyen lekérdezés során meglepetés érne minket.

Ezeket a lekérdezéseket egyébként a HET számok alapján tudjuk megtenni, amivel minden szakszerű és bejelentett energetikai tanúsítványnak rendelkeznie kell. A HET egy rövidítés, ami annyit tesz, hogy Hiteles Energetikai Tanúsítvány.

A testvérem elmesélte, hogy esetében hogyan is nézett ki az egész.

Fellátogatott a weboldalukra, ahol a kapcsolatoknál megtalálta a telefonszámukat, amit tárcsázott is. A telefonon keresztül megbeszéltek minden részletet és a teendőket is.

A kijelölt időpontban kiérzett a címre a helyszíni felmérést elvégző munkatársuk, aki rendkívül felkészülten és lelkiismeretesen állt hozzá a feladatához, így a profin elvégzett munka garantált volt.

Miután elvégezte a szükséges méréseket, és megkapta a kívánt adatokat, mindent átküldött online a központi irodájukba, ahol már hozzá is láttak a tanúsítvány szakszerű kiállításának.

A következő lépés az volt, hogy a dokumentumot átadták egy futárnak, aki már vitte is a bátyámhoz, hogy mielőbb kézbe tudja azt venni.

Ilyen az, mikor valaki egyszerre képes a gyors és professzionális munkára!

A bátyám egy olyan papírt kapott, ami az energetikai tanúsítvány lekérdezés során is tökéletesen helytáll, így az felhasználható pályázatokhoz, ingatlan adásvételekhez és máshoz is.

Ha a jövőben nekem is szükségem lesz egy iratra, akkor gondolkozás nélkül őket fogom választani, mert én minden esetben a tökéletességre törekszem.